Books

Life in the gutter

Life in the gutter is een schitterend poëtisch fotoboek. Alle foto’s zijn gemaakt in de dakgoot. Ik woon op een bovenetage en wanneer ik naar buiten kijk zie ik deze dakgoot. Ik stond versteld van de schoonheid die hier te vinden was. Zelfs op een plek als deze. Schoonheid is overal te vinden, je hoeft je er alleen maar voor open stellen. De foto’s zijn over een periode van een jaar genomen. Ieder foto heeft een begeleidende titel en tekst. Deze schrijf ik zelf bij iedere foto. Het geeft ook het moment weer wat ik op dat moment in de foto zie. Het is de verbinding van mens en natuur. Of eigenlijk onze natuur. Alle foto’s en bijbehorende teksten zijn gebundeld in een boek, samen met een CD. De CD bevat een korte film. Het boek en de CD zijn Engelstalig.

Voor een kijkje in het boek: klik hier.

Voor de CD: klik hier.

Voor meer informatie over het boek klik hier voor het krantenartikel in het Limburgs Dagblad

Wilt u het boek met CD-ROM bestellen klik hier.

 

Life in the gutter 2

Life in the gutter 2 is het vervolg van Life in the gutter. Wederom zijn alle foto’s gemaakt in dezelfde dakgoot. Die te zien is wanneer ik mijn raam open op de bovenetage waar ik woon. Waarom weer hetzelfde doen? Omdat het niet hetzelfde is. Alles verandert, hoe klein die veranderingen ook zijn. Op een bepaald moment denk je: nu heb ik het wel gezien! Maar dan word je weer verrast door een geweldig moment. Dat moet ik dan vast leggen. Dus blijf ik foto’s maken van deze dakgoot. Nog meer momenten die ik met iedereen wil delen. Dus verwacht ook nog een deel 3. Voor een voorproefje klik hier.

Alle foto’s en bijhorende teksten zijn gebundeld in een boek samen met een DVD. De DVD bevat een korte film. Het boek en DVD is Engelstalig.

Voor een kijkje in het boek klik hier
Voor de DVD klik hier.

Wilt u het boek met DVD bestellen klik hier.

Life in the gutter 3

Life in the gutter 3. Is het derde en laatste boek van de serie Life in the gutter. Wederom zijn alle foto’s gemaakt in dezelfde dakgoot. Die te zien is wanneer ik mijn raam open van de bovenetage waar ik woon.

Het leven zal altijd door blijven gaan, ook het leven in de dakgoot. Want elk einde heeft een nieuw begin. It is the cycle of life. Niets eindigt en niets is blijvend.

Alle foto’s en bijhorende teksten zijn gebundeld in een speciale uitgave. Het boek, inclusief een DVD, zit verpakt in een luxe goudkleurige doos. De DVD bevat een korte film. Het boek en de DVD zijn Engelstalig.

Voor een kijkje in het boek klik hier

Wilt u deze speciale uitgave bestellen klik hier.

Wilt u ieder twee maanden een nieuwsbrief ontvangen klik hier.